Награда от Национален конкурс

 

 

Поздравления за таланта на Ая Ахмедова, от IV група на ДГ "Смехорани", чиято рисунка " Приятели" бе отличена с грамота за първо място на ХVІІІ Национален конкурс за литературни творби и рисунки „България в сърцата и мечтите ни“. Конкурсът, който дава възможност за изява на детското творчество, се организира от НЧ “Боян Пенев – 1949 г.”, ЦДГ № 25 “Братя Грим” и ЦДГ № 32 “Дружба”.

 

 

 

 

 

Участие в Национален мажоретен фестивал

 

 

Отлично представяне на красивите момичета от ДГ "Смехорани" на Националния фестивал на мажоретния танц "Мадарски конник", който се проведе на 11.05 с Дефиле и на 12.05. с участие в състезателната програма в Зала Арена, Шумен. Децата бяха наградени с медали, грамота и купа за своето впечатляващо представяне.

 

 

 

 

 

Участие във Великденски Арт- празник

 

 

Деца от детската градина, под ръководството на художничката М. Петкова се включиха във Великденския Арт празник, организиран от Общинския младежки дом, Шумен, в изложба с арт творби. Те бяха наградени с грамоти за отлично представяне на своите великденски произведения.

 

 

 

 

 

"Пижо и Пенда"

 

 

   Децата, участващи в допълнителната дейност изобразително изкуство, с преподавател художника М. Петкова, се включиха в XXVII Регионален конкурс "Пижо и Пенда", организиран от ЦПЛР-ОДК, Шумен. 

 

 

 

 

 

Регионален конкурс

 

Децата, участващи в допълнителната дейност по изобразително изкуство, с ръководител М. Петкова, участваха в XXVII регионален конкурс, оганизиран от ЦПЛР-ОДК, Шумен на тема: "Приложното изкуство в народните обичаи от Коледа до Васильовден". Те бяха наградени с грамота за колективна дейност.