STEM Педагогическа квалификация с д-р Ангел Ангелов

 

 

 

 

 

Участие в Националния мажоретен фестивал "Мадарски конник"

 

 

Прекрасно представяне на грациозните ни мажоретки на Националния мажоретен фестивал "Мадарски конник"! Заслужено 1 място и овации за невероятните момичета от ДГ "Смехорани! Подариха ни елегантност и красота! Благодарим и на родителите им за тяхната съпричасност и подкрепа!

 

 

 

 

 

11 май- Ден на Шумен

 

С провеждане на "Урок по родолюбие" и ритуал по издигане знамето на Шумен малките смехорани отбелязаха празника на своя град

 

 

 

 

 

 

 

Седмица по Безопасност на движението: "Правилата вече знаем!"

 

През седмицата 25-28.04.2023 г. бяха реализирани множество интерсени и полезни за децата дейности по БДП.

                                         На 25.04. в група "Пинко" се осъществиха с децата подвижни игри и апликиране на светофар.

 

 

 

На 26.04. в група "БонБон" се проведе викторина по БДП и дейности, свързани с реализиране на проекта на групата- "Малки приятели на полицията"

 

 

 

На 28.04. децата от група "Плодчета" и "Мечо Пух" поднесоха на всички деца прекрасен празник с много игри на площадката по БДП, които бяха оценявани от гостуващия полицай г-н Илиев.

 

 

 

 

 

Участие в Национален конкурс за рисунка

 

 

Деца от детската градина, занимаващи се с допълнителна дейност по Изобразително изкуство, се включиха в Националния конкурс "Рисуваме детство" на тема: "Цвете цветно, цвете мило, моята рисунка озарило", организиран от ДГ "Латинка", Шумен. Нашите участници бяха наградени с грамоти, а рисунката на Теодор бе отличена с първо място!